FC Rakšice: B-Tým

Bohutice - FC Rakšice B

0 - 7  ( 0 - 4 )

Pravděpodobná Sestava:                                                           Šedrla Matěj

Súkeník Jan      Janíček Martin     Horák Bohuslav       Hrubý František     

Martínek Jan      Sobotka Milan      Kocanda Jan       Machotka Pavel

Kocanda Vlastimil                Halva Tomáš

Střídající hokejově: Fiala Jan, Štolpa Martin, Štolpa Jakub, Chvátal David

Branky: 4. min Pavel Machotka 0-1, 8. min Bloudíček Š. vlastní 0-2,

              14. min Pelaj J. vlastní 0-3, 28. min Tomáš Halva (PK) 0-4,

              50. min Milan Sobotka 0-5, 70. min Pavel Machotka 0-6,

              75. min Tomáš Halva 0-7,

Vlastimil Kocanda neproměnil PK

Komentář Boba Hároše:

V Bohuticích se hrálo, kvůli hodům, netradičně v pátek odpoledne. Problémy se sestavou se vyřešily zájmem hráčů širšího výběru A týmu a třemi dorostenci, za což všem děkuji

Hned od úvodního hvizdu sudího jsme se do soupeře zakousli a góem Macheca a dvěma“ vlastňáky“ jsme v 15. minutě vedli 3:0. Poté hra trošku uvadla a zahrozili i domácí: trefili břevno a 2x zaúřadoval Mates. A to bylo od domácích až do konce utkání vše… Halvik poté proměnil penaltu – 4:0. Skóre do poločasu mohlo být daleko vyšší, ale opět máme zakončovatele „kopyta“ a tak půlka skončila milosrdně.

Druhá půle byla jen v naší režii: nejprve Milan, z vápna krásnou táhlou střelou k tyči zvýšil na 5:0, pak Machec nikým neatakován zvýšil na 6:0 a skóre uzavřel tréňa Halvik krásnou přízemní střelou na zadní tyč - 7:0. K vidění byly i pohledné akce na jeden dotek, ale k zakončení nás nepustil místní „nádražák“, který už nepřipustil změnu skóre… A to ještě Vlasta nedal pently, za což mu byl vyměřen nemilosrdný trest a to 2 plata piv. Díky Vlasto!!

V neděli hrajeme v našem tradičním čase derby s Rybníkama. Tímto zvu fandy na předobědové pivko a snad pohledný fotbal zakončený výhrou benfiky.