TOPlist
FC Rakšice: B-Tým

Višňové B - FC Rakšice B

2 - 2  ( 1 - 0 )

Sestava:                                                         Šedrla Matěj

Pavlík Jan      Súkeník Jan      Novotný Jan      Šedrla Petr

Čiháček Tomáš       Lesonický Jiří     Sobotka Milan    Hrubý František

Havlíček Libor            Horák Bohuslav

Střídající hokejově: Fiala Jan, Havlíček Jan, Sobotka Karel

Branky: 17. min Jelínek T. 1-0, 52. min Bohuslav Horák 1-1,

              85. min Jelínek D. 2-1, 86. min Jan Súkeník 2-2

Komentář Boba Hároše: Do Višňové jsme zajížděli bez některých opor, a proto se se sestavou trošku zaimprovizovalo. Stoperský post obsadil Les, Čihy se poroučel na pravou zálohu, levou naopak opanoval v premiéře Fana a útok si vzal na starost Libuna s Hárošem. Hned od úvodu na nás domácí vlítli, vytvářeli si šance, ale jejich nemohoucnost a dobře chytající Třéťa, držel na uzdě nerozhodný stav. Bohužel jsme se dělali zbytečné chyby a tím jsme domácí udrželi v tlaku a tak gól byl co chvíle na spadnutí: dvojnásobný centr z naší levé strany našel borečka na vápně a ten přesnou ránou po zemi k tyči, nedal Třéťovi šanci 1:0. Tímto gólem domácí v tlaku polevili, hru jsme opticky srovnali, přesto jsme si nevytvořili žádnou gólovou šanci, která by stála  za zmínku.

Druhá půle už byla lepší: domácí sice hráli, ale po vápno: obrana v čele s dobře hrajícím Lesem, zabetonovala všechny průchozí cesty k bráně, které si domácí vyšlapali v první půli. Libuna se trošku stáhl a nechal Hároše samotnýho na hrotu s tím, že se třeba povede brejk. Pár nedotažených nebylo pro domácí dostatečným varováním, a tak uhodilo: Les překopl obranu a Hároš ve sprintu a z první pod klobouk, nedal domácímu gólošovi pražádnou šanci 1:1. Domácí za tohoto stavu zapnuli na plné obrátky, ale pevná obrana fungovala dobře. Naneštěstí nemohli útočit všichni, bo Hároš permanentně zaměstnával 3!!obránce. 5 minut před koncem si domácí boreček našel na velkém vápně odražený balon a bombou na zadní tyč do šíby, opět nedal Třéťovi žádnou šanci 2:1. Vsadili jsme vše na jednu kartu: faul u půlící čáry, Deklův dlouhý centr, Les nedosáhl a Suky hlavou do protipohybu gólmana, na zadní tyč srovnal 2:2.  V samotném závěru, jsme mohli i vyhrát, ale Libunovi chyběk kúsčok na doražení Hárošova nakopnutého centru.

I když nebyla první půle optimální, musím všechny pochválit, protože domácí mančaft byl herně trošku jinde, ale co jsme ztratili v nepřesnostech, nahradili bojovností. V sobotu v Bohuticích potvrdíme venkovní formu BORCI !!! Zdraví B E N F I K A ! ! !