TOPlist
FC Rakšice: A-Tým

FC Rakšice A - Starý Petřín

2 - 2  ( 2 - 2 )

Sestava:                                                     Janderka Marek

Schovanec Jan      Svoboda Jan      Šedrla Pavel      Lang Petr

Chvátal David     Štolpa Martin     Janíček Martin    Machotka Pavel

Hašek Luboš               Brázda Lubomír

Střídání: 46. min Vespalec Roman za Machotky, 68. min Horák Michal za Štolpy M.,

              80. min Súkeník Jan za Šedrly P., 85. min Janda Martin za Brázdy

Lavička: Šedrla Matěj, Štolpa Jakub

Branky: 8. min Kohút 0-1, 25. min Pavel Machotka 1-1,

             32. min Lubomír Brázda 2-1, 42. min Kalabis. D. (PK) 2-2.

Komentář trenéra: V pátém jarním kole jsme přivítali soupeře ze Starého Petřína, který se letos pohybuje v nižších patrech tabulky a kterého jsme na podzim dokázali na jeho hřišti porazit 2:1. My jsme po sérii třech výher se soupeři z horních pater tabulky doufali v další úspěch, bohužel až moc.

Soupeř vstoupil do utkání odvážně a nebojácně, v 8. minutě se ujal po nedorozumění našich krajánků do vedení, jelikož se při standartní situaci soupeře špatně domluvili a hostující útočník měl snadnou úlohu 0:1. Naše odpověď přišla ve 25. minutě, kdy se zleva probil do vápna Hašan, míč píchnul mezi penaltu a malé vápno navrátilci do sestavy Machecovi a ten střelou k tyči srovnal na 1:1. Do vedení nás dostal ve 32. minutě po samostatné akci od půli hřiště Brázdič a ukázal, že se mu snad vrací střelecká forma 2:1. Ve 42. minutě ukázal předseda cosi ze své hokejové průpravy, pokus o bodyček, krosček a nedovolené bránění v jednom posoudil sudí Richter jako penaltový zákrok a hosté tak dostali šanci srovnat z penalty, což se jim povedlo 2:2. Divoký první poločas tak skončil remízou. Ve druhém se hrál zajímavý fotbal se závary a šancemi na obou stranách, kdy obě mužstva dokázala trefit brankovou konstrukci, další gól už ovšem nepadl a utkání tak skončilo výsledkem, který určil první poločas.

Nám se utkání příliš nepovedlo, nedokázali jsme navázat na výsledky a předvedenou hru z předchozích zápasů, na druhou stranu je nutno vyzdvihnout výkon a nasazení soupeře, který si zcela zaslouženě odvezl bod. Je třeba se z takových zápasů ponaučit, pracovat dál a udržet pěkné postavení v tabulce.