TOPlist
FC Rakšice: B-Tým

FC Rakšice B - Prosiměřice B

1 - 3  ( 0 - 2 )

Sestava:                                                            Šedrla Matěj

Pavlík Jan        Horák Bohuslav       Novotný Jan      Logr Lukáš

Martínek Jan     Sobotka Milan     Janíček Martin    Becha Daniel

Havlíček Libor                Čiháček Tomáš

Střídající hokejově: Halva Tomáš, Sobotka Karel, Šedrla Petr, Hašek Luboš

Branky: 3. min Čejka 0-1, 34. min Chlubna 0-2,

             70. min Milan Sobotka (PK) 1-2, 85. min Čejka 1-3.

Komentář Milana Sobotky: Tak zima už nám skončila a máme tu první jarní kolo naší místní kopané. Všichni jsme se už nemohli dočkat. Na první kolo nám los soutěže připravil jednoho z nejtěžších soupeřů. I když jsme nebyli v nejsilnější sestavě, chtěli jsme se o první jarní vítězství náležitě poprat. První minuty zápasu nebyly špatné, ale postupně přebíral soupeř iniciativu. Soupeř neváhal a hned z jedné z prvních standartek udeřil a potrestal naše zaváhání. Postupně se naše hra zlepšila a vytvářeli jsme si i slibné náznaky šanci, bohužel nás vždy potrapila finální přihrávka. Následně opět po našem nedůrazu v našem vápně jsme inkasovali. Poločas skončil 0-2.

Do druhé půle jsme vlétli jak splašený kůň a soupeře jsme zmáčkli na jeho polovině hrací plochy, jenom vytoužený gól ne a ne padnout. Míč létal kolem branky sem a tam a ku naší smůle nechtěl zapadnout za záda brankáře hostů. Musela přijít vyšší pomoc a to v podobě odpískaného pokutového kopu. Po chvilce váhání, kdy se nikdo k míči nehrnul, si míč na puntík postavil neohrožený státní orgán M. Sobotka a vstřelil první jarní branku domácích v soutěži a snížil na 1-2. Jenomže místo aby nás to nakoplo, tak jsme se postupem času zase dostali do křeče, ze které jsme už nenašli cestu. S přibývajícím koncem zápasu naše nervozita rostla a rostla a soupeř nakonec udeřil po centrovaném míči, hlavičce soupeře a nešťastné teči bránicího hráče, kdy míč zapadnul za bezmocného Matýska. Skóre 1-3. Nakonec hvizd rozhodčího ukončil naše trápení a naše první porážka byla na světě. Doufám, že byla i poslední. 
V příštím kole máme volno vím, že fanoušci budou smutnit..... Ale už brzy Vás zase přivítáme na domácí půdě a tentokrát to bude určitě lepší.