TOPlist
FC Rakšice: B-Tým

Rouchovany - FC Rakšice B

11 - 2  ( 6 - 0 )

Sestava:                                                           Šedrla Matěj

Martínek Jan     Lesonický Jiří       Fiala Jan        Šedrla Petr

Becha Daniel       Súkeník Jan      Horák Bohuslav      Stadler David

Šedivý Jaroslav                   Šedrla Jiří

Střídající hokejově: Logr Lukáš, Hora Pavel, Malý Petr, Sobotka Karel

Branky FCR B: Becha Daniel a Martínek Jan

Koment Boba Horáka: Než jsme se rozkoukali, prohrávali jsme 4:0. Domácí na nás vlítli jako tajfun a potrestali vše, co jsme do18. minuty zkazili. Bylo vidět, že domácí tým, jehož 75% hráčů ještě loni hrálo 1A.třídu, je sehraný, dobře napadali naši rozehrávku a trestali chyby. Několikrát jsme i my dobře zakombinovali a střely Hranolka(3x)a Hároše(3x) těsně minuly zařízení. Nejblíž ke skórování měl Jarda Šedivý, který měl na hlavě gól, ale asi se zalekl a šanci promarnil. Domácí pohodlně dohráli 1. půlku se skórem 6:0.
Benfika zbraně nesložila a po vlažném začátku domácích, jsme se dočkali. Jarouš přeloboval na středu hřiště domácí obranu a z leva řítící se Dan podél góloše snížil na 6:1. Jenže bylo vidět, že některým hráčům dochází fíza a domácí opět úřadovali a pěknými góly se dostali až na dvouciferný výsledek 10:1. Pak byl vybídnut pasem od Hároše do sprintu Šťavel, byl faulován, sudí ponechal výhodu a doběhnuvší Jekota z 25-ti metrů nedal bombou domácímu gólošovi sebemenší šanci 10:2. Když domácí v 75. minutě dali na 11:2, byl zápas, po předešlé domluvě, ukončen.
Na to, že jsme spolu hráli poprvé, neodehráli jsme zápas nějak špatně, soupeři jsme góly spíš darovali - hlavně po chybách, párkrát jsme i zakombinovali, šance si vytvořili a střelbou jsme také nešetřili.
I Rouchovanští říkali, že jsme hráli dobře na to, že jsme spolu vlastně hráli poprvé.
V 54 letech zahrál velmi dobře Lesoň.
TO PUDE